Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel

Zeleni čaj Seti Plus

ZELENI (Indijski, Kineski, Ruski). Zeleni čaj ima nježno zelenu boju i kiselkast okus, a njegov miris podstiče pozitivne misli, krijepi cijelo tijelo, umiruje, opušta i pročišćava organizam.

Smanjuje nivo lipida, triglicerida i holesterola u krvi, a time i opasnost od bolesti krvnog sistema i arteroskleroze. Zeleni čaj je bogat fluorinom koji sprečava štetno dejstvo bakterija - karijesa u usnoj šupljini. Sadrži i minerale važne za čovjekovo zdravlje poput Kalijuma, Bakra, Gvožđa i Mangana. Djeluje i diuretski, pomaže protiv celulita jer ograničava apsorpciju masnoće i podstiče površinsku cirkulaciju. Sprovedena istraživanja od strane Japanaca su pokazala da u dijelovima zemlje u kojima se proizvodi i bere Zeleni čaj je zanemarljiva smrtnost od raka želuca i pluća.
Zeleni čaj je ukusan napitak koji se može piti u bilo koje doba dana i noći, a dnevna doza je do najviše tri šoljice ovog čaja.

PAKOVANJE: 30 g Filter čaj '“Seti - plus” sadrži 20 komada filter vrećica sa končićem upakovanihpojedinačno u hermetički zatvorene “ovojne kesice” i potom u kartonsku kutiju zaštićenu celofanom.

SEFO d.o.o.

Privatno društvo “SEFO” d.o.o. ILIDŽA osnovano je 1995. godine, kao porodična firma za djelatnosti unutrašnje i spoljne trgovine, te proizvodnje i ugostiteljstva. Detaljnije ...