Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel

Menta čaj Seti Plus

MENTA (Nana, Crna nana, Ljuta nana, Metva, Metvica, Paprena metva, Paprena nana). Čaj od lista Mente - Nane uporebljava se kao prijatan, blag i neškodljiv lijek za umirivanje, protiv gasova, nadimanja i grčeva, protiv teškog varenja, a Menta je sastavni dio i čaja za liječenje žuči.

Otklanja vjetrove, podrigivanje, povraćanje, grčeve u želucu i materici, pospješuje krvotok, liječi prehladu, promuklost i kašalj. Koristi se za smirenje nerava, protiv nervne rastrojenosti, glavobolje, zujanja u ušima, histerije i hipohondrije, groznice, slabosti i noćnog znojenja.
VAŽNO: Dnevno se mogu piti 3 - 4 šolje čaja od Mente, ali poslije 10 dana upotrebe treba praviti pauzu od 7 dana (da bi se spriječilo nepovoljno djelovanje na srce)!

PAKOVANJE: 30 g Filter čaj '“Seti - plus” sadrži 20 komada filter vrećica sa končićem upakovanihpojedinačno u hermetički zatvorene “ovojne kesice” i potom u kartonsku kutiju zaštićenu celofanom.

SEFO d.o.o.

Privatno društvo “SEFO” d.o.o. ILIDŽA osnovano je 1995. godine, kao porodična firma za djelatnosti unutrašnje i spoljne trgovine, te proizvodnje i ugostiteljstva. Detaljnije ...